Helyi lopások

2020.06.11

Több, mint 1 milliárd jutna Csongrád-Csanád megyének a kormány propagandájának az árából

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Csongrád-Csanád megyének is. 

2020.06.04

Milliós fizetés Lázár Jánosnak, amiért két év alatt kétszer szólalt fel a lakosokért

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a hódmezővásárhelyi Fidesz-csicska úgy is megkeresi a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni jár, nem dolgozni.

2020.05.27

Ausztriában 1 milliárd eurót adnak, Hódmezővásárhelytől 163 milliót vett el Orbán

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Hódmezővásárhelytől ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

2020.05.20

Lázár János miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

Több, mint egy milliárdtól esik el Csongrád megye a letelepedési kötvény miatt

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.04.20

Márki-Zay Péter: nem inkább az orvosok bérét kellett volna emelni?

Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere kifejezte mérhetetlen felháborodását a miniszteri fizetésemelés miatt. 

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a hódmezővásárhelyi fidesz-bábot

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.03.05

A Fidesz 5 főbűne Csongrádban

Sajnos Csongrádba és környező térségébe is elér a Fidesz-kormány mocskos keze, így elég hosszú az itt elkövetett bűnök sora. Bár, hosszú oldalakat pötyöghetnénk tele a gusztustalan lépéseikkel, most maradunk a jól bevált öt pontnál, hogy senkinek ne támadjon hányingere.

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom