A 3 fő bűnpártoló: így védi a Fidesz a pedofilját

A 3 fő bűnpártoló: így védi a Fidesz a pedofilját

Lapít a Fidesz a nagykövetük pedofilbotrányával kapcsolatban, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznának a védelmén.

Sokszor láttuk már, hogyan működik a Fidesz bűnszervezete. Most a napokban annak lehettünk tanúi, hogyan mossák ki a bestiális bűnökért felelős elkövetőt, ha nemcsak jó keresztény, de igazi hétpróbás fideszes csicska.

1. lépés: Polt Péter megvédi a börtöntől

Első lépésben biztosítani kell, hogy az illető meg legyen büntetve ugyan, de ne túl súlyosan. Csak amúgy a látszat kedvéért. A börtönt például el kell kerülnie, hiszen diplomataként nyilván túl sokat tud, a pedofilokkal pedig nem bánnak kesztyűs kézzel a kóterban. Nehogy véletlenül még kiverjék belőle az igazságot Szijjártóék kétes ügyleteivel kapcsolatban.

Meg is védték a börtöntől, az ügyészség fideszes vezetője elintézte, hogy csak enyhe büntetést lehessen kiszabni.

2. lépés: Szijjártó megvédi a titkokat

Szintén nagyon fontos, hogy a közvélemény minél kisebb részét ismerhesse meg az ügynek, hiszen az annyira visszataszító, hogy sokat ártana a Fidesz népszerűségének. Azt pedig minden áron meg fogják akadályozni. Ezért Sziijártó külügyminiszter, aki a pedofil főnöke volt, 10 évre titkosítja a részleteket, hogy a titkok ne derülhessenek ki. Nyilván így saját felelősségére sem derül fény.

3. lépés: Kocsis szállítja a bűnbakot

A fideszes pedofilügyben született enyhe ítélet miatt a bírók mérlegelési jogát korlátozná a Fidesz, miközben az ügyészség felelős azért, hogy Kaleta megúszta a börtönt. Vagyis úgy csinálnak, mintha a bíró hibázott volna, pedig egyértelmű, hogy a politikai megrendelésre dolgozó Polt Péter intézte el, hogy kiengedjék a pedofil fideszest. Vagyis elkenik a felelősséget és kijelölik a bűnbakot, most épp a bírót. Ez pedig új lendületet adhat a bírók ellen folyó fideszes hadjáratnak.

Mindez nyilván nem azért van, mert Kocsis Máté, Polt vagy Szijjártó Péter szeretné pedofilokat, hanem azért, mert gátlástalan Orbán-csicskák, akinek csak az számít, hogy a Fidesz érdekeit maradéktalanul kiszolgálják. Akkor is, ha ehhez a legnagyobb bűnöket kell pártolniuk.

Mint ismert, a fideszes pedofil (Kaleta Gábor volt perui nagykövet) egy évet kapott két és fél évre felfüggesztve és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie, mert hivatali számítógépén és más eszközein 19 ezer pedofil pornóvideót és -képet találtak. A hírek szerint a felvételek többsége erőszakos bűncselekményeket ábrázol. Kaleta Gábor elítélt gyermekpornó-rajongót a Fidesz kormányzása alatt vették fel a Külügyminisztériumba, a Fidesz kormányzása alatt nevezték ki nagykövetnek, a Fidesz-kormány menekítette ki Peruból és az Orbán-kormány titkosította ügyét 10 évre.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Jóval többért tesztel a kormány, mint ami miatt Karácsonyt támadták - FFF 36. rész

A vámpírkormány drágállotta a Karácsony Gergely által beszerzett 24 ezres korona-tesztet. Ők most 30-45 ezer forintért tesztelnek.

  • 2020.08.03

Kamugép: 9 millió helyett 0,9 millió maszkot varrtak a börtönben

Hadházy Ákos parlamenti képviselő kérdésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elismerte, hogy 9 millió maszk helyett április óta összesen csak 890 ezret sikerült legyártani a kínai maszkgyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban.

  • 2020.08.03

Lázár szerint ő teniszezni és nem fideszezni jött

Lázár került a Magyar Tenisz Szövetség élére. Nagy visszatérésre ne számítsunk, hiába szerzett pontot, a meccset régen elvesztette.