A lóbiztos, a parasztgyerek és a pedofil – 3 hír, 3 lap halála

A lóbiztos, a parasztgyerek és a pedofil – 3 hír, 3 lap halála

Orbán bosszúból kivégeztette a hírhozókat, pedig a bűnöket a Fidesz követte el.

Orbán retteg az igazságtól – három hírlapot azért tett tönkre, mert a nyilvánosság elé tárták a csicskák viselt dolgait. A Fidesz undorító politikát folytat: nem az a baj, ha a csicskák gennyesre lopják magukat, hanem az, ha kiderül. Lázár János, a Rogán família és Kaleta Gábor bűneire azonban fény derült, hiába akarták eltitkolni. Mivel beszámoltak róla, megpecsételődött az Origo, a Népszabadság és az Index sorsa.

1. Így neveled a Lázárodat – Origo

Volt az az idő, amikor az Orgio hiteles hírforrásként működött, és nem a Fidesz szócsöveként. Ekkoriban még olyan cikkeket is közölt, amelyek a lóbiztos Lázár János eszméletlen pénzszórásáról szóltak. A Mezőhegyesre száműzött lókufárnak 3 utazás alkalmával, 7 nap alatt sikerült összesen kétmilliós szállodai számlát produkálnia.

Lázár másfél évnyi minimálbért tapsolt el egy hét alatt.

A „kiküldetést” közpénzből fedezték, tehát Lázár a magyar adófizetők forintjain vendégeskedett. Az Origo perre vitte a luxusköltések ügyét, mert a miniszterelnökség nem árult el részleteket. A csicska állítólag üzleti tárgyalások miatt utazott, másodmagával. Még Demcsák Zsuzsa médiaszereplő neve is felmerült.  Szülei egy közleményt adtak ki lányuk meghurcolása ellen, hiába hangzottak el súlyos tények.

Annyi bizonyos, hogy Lázár kétmilliót költött, 4-5 csillagos hotelekben szállt meg, és az Origo főszerkesztőjét kirúgták. A Fidesz képtelen volt lenyelni, hogy az akkori egyik első emberük szennyesét kiteregették. Az Origót pedig beolvasztották a Fidesz médibirodalmába.

2. A parasztgyerek helikopterezik – Népszabadság

Rogán Antal és Luxus Cili helikopteres kalandjairól a Népszabadság számolt be. A volt álompár elég rongyrázósan ugrott le egy szabolcsi esküvőre. Rogán tagadta, hogy bármilyen légi járművet igénybe vettek volna, azonban a Népszabadság részletesen utánajárt az estnek. A repülőtérre ráadásul egy nem szintén csúcskategóriás Mercedes szállította a famíliát.

A helikopter bérlése egy órára nagyjából 250 ezer forint.

Állítólag a cég tulajdonosa szívességből, hirtelen ötlettől vezérelve kölcsönözte az ex-Rogánnénak a járművet. Ezt is csak aztán volt hajlandó közölni, hogy a Népszabadság tovább tapogatózott.

A hivatalos verzió szerint Rogán fideszes tisztségének nincs köze a légi bemutatóhoz. Rogán magát egyszerű parasztgyereknek vallja, mégis földi halandónak elképzelhetetlen luxus veszi körül. Az eset nagy port kavart, minden értelemben. A Népszabadság nyomozása szerint nagyon el akartak titkolni az urizálás körülményeit, kezdve a leszállópálya eltakarításától egészen az emberek elhallgattatásáig.

A Fidesz még tovább ment: megszüntették a Népszabadságot, a lapot, ami nyilvánosságra hozta Tóniék luxushelikopterezését.

3. A pedofil, akit egy ország gyűlöl – Index

Kaleta Gábor bukott  fideszes nagykövet egy nemzetközi gyermekpornográfia hálózat lefülelésekor került a hatóságok látókörébe. Az Index tudósított az eseményekről, a Fidesznél pedig betelt a pohár. Bár a magyar hatóságok végig próbálták elsumákolni az ügyet és a háttérben elítélni az aberrált csicskát, a bűnösségét nem tudták eltitkolni.

Kaleta nagykövetként működött, érthetetlen, hogy miként tartotta fenn a kettős életét. Még érthetetlenebb, hogyan kapott ilyen enyhe büntetést a fideszes pedofil. Börtönben lenne a helye, de szabadon engedik, mert a Fidesz védi, mégis enyhítésért akar kicsikarni. Biztosak lehetünk benne, hogy Orbánék keze is benne van a dologban.

Az Indexnek, a Népszabadságnak és az Origónak az volt a „bűne”, hogy beszámoltak az igazságról: a Fidesz aljasságairól. Ezt nagyon jól tették, még ha emiatt a NER le is kapcsolta őket.
Ne hagyjuk, a felcsúti diktátor Orbán megvakítson és elnémítson! Ne hagyjuk, hogy berántson a saját gyártású sötétségébe!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.