A vámpírkormány tovább titkolózik a pedofil fideszes ügyében

A vámpírkormány tovább titkolózik a pedofil fideszes ügyében

Egy ország gyűlöli, mégsem hajlandók elárulni, hogyan került haza a fideszes ex-nagykövet. Don Pintér Sándor megint bevédte a szörnyeteget.

Kaleta Gábor pofátlanul enyhe ítéletet kapott, annak ellenére, hogy több ezer kiskorúakról készült pornográf fényképet találtak a számítógépén. Az ügy egyes részletei máig tisztázatlanok, az sem világos, hogy a diplomata hogyan került vissza Magyarországra. Az Index szerint a Terrorelhárítási Központ titokban csempészte haza a Fidesz pedofilját. A TEK és a vámpírkormány mindent tagad.

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője írásban feltette Don Pintérnek azt a kérdést, amire mindnyájan tudni akarjuk a választ:

rendőrök kísérték-e Magyarországra Peruból a volt nagykövetet tavaly tavasszal?

Don Pintér tíz körömmel védi a Fidesz sötét titkait, válaszával nem jutottunk sokra. A Külügyi és a Nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésen tárgyalta az ügyet, az ott elhangzottakat pedig titkosították - csupán ennyit közölt.

A Fidesz nagyon el akarta tusolni az aberrált Kaleta bűneit.

Nem jött be, botránnyá fajult. A kormány népszerűségének igen sokat árthat, hogy egy pedofilt rejtegetnek a soraik között, ezért nem hajlandók részletekbe bocsátkozni. Bevédik a lebukott pedofilt, hogy mentsék a saját bőrüket.

A Kaleta-ügyről szóló hivatalos beszámolót februárban a Külügyminisztérium kérésére tíz évre titkosították.

Tavaly márciusban egyébként Peruba utazott két magyar rendőr, akik házkutatást tartottak az ex-diplomata limai otthonában. Az eset után Kaleta szabadon térhetett vissza Budapestre, akármit is találtak nála.

Mi állhat a fene nagy titkolózás hátterében? Miért ködösítenek arról, hogy Kaleta hogyan került haza? Lehetséges volna, hogy az állam törvénytelenül avatkozott bele az ügybe és csendben hazalopták a pedofilt, még mielőtt mások kezébe kerül?

Nem lepődnénk meg rajta. A pedofil fideszes egykori diplomataként sokat tudhat a Fidesz viselt dolgairól. És mint tudjuk, ha valaki a párthoz tartozik, akkor megvédik – lehet kokós vagy pedofil, nem számít.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020.08.10

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.

  • 2020.08.10

Orbán apja havi 20 milliót keres! És ez csak az, amit bevall!

Magyarország jobban teljesít: valaha volt legnagyobb árbevételét érte el tavaly Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a cége.