Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

A Pesti Srácoknak sikerült überelniük az eddigi tevékenységüket. A válogatott hazugságokat most két vállkidobós „szomszédlány” karakterű hölgyemény prezentálja. A 13 perces videótól mi is eldobtuk az agyunkat, legalább olyan durva baromságokat tolnak, mint a libernyákozós Orbán.

"Pesti Lányok" - Komédia és tragédia egyben

A Pesti Srácok olvasótábora nem feltétlenül nőkből áll. A hazug csicskamédia változtatni akar ezen a helyzeten, ezért leakasztotta a polcról a két leányzót, akik arcukat és hangjukat adták a Fidesz manipulációjához. És nyilván a férfiolvasók sem veszik rossz néven, ha két fiatal lánytól hallhatják, amit már amúgy is gondolnak.

Tisóczki Flóra és Zelenka Dóri kitöltési útmutatót csinál egyenes adásban. Miközben a vámpírkormány előre bemagolt, hazug dumáját papagájként ismétlik, azért meg is mondják, hogy mi a helyes válasz. A becsapott nézőket pont ugyanúgy manipulálják, mint a Fidesz álkonzultációja. Ráadásul úgy hivatkoznak arra a szennyre, mintha maga lenne a szentírás.

A vámpírkormány adta ki, ezért hiteles – mindössze ezzel érvelnek.

Hitelesnek akarnak mutatkozni ők maguk is. Két végtelenül átlagos beszélgetőpartnert játszanak. Mintha csak kávézni hívnának és egy laza dumálásra. Éppen ezért iszonyatosan veszélyes. Az arcunkba tolják a propagandát, de finoman adagolva, kedélyeskedéssel körítve.

Miközben a nemzeti konzultációt reklámozzák, az ellenzéket vádolják, amiért elítéli ezt a hazug népbutítást.
  • A járványkezelés szerintük sikeres volt, mert Selmeczi Gabriella, a vámpírkormány embere is ezt mondja. Bezzeg az ellenzék csak akadékoskodni tud!
  • A Pesti úti idősek otthonában történt halálesetek mindegyike a Fidesz lelkén szárad. Ehelyett arcátlan sugalmazásokkal még mindig Karácsony Gergelyre akarják tolni a felelősséget. A kórság az államilag lerohasztott kórházakból támadt, ami szeretett Orbánjuk 10 éves „munkájának” köszönhető.
  • A konzultáció szerintük a demokrácia netovábbja. Azt elfelejtik megemlíteni, hogy az undorító kérdőív minden egyes sora irányított, a vámpírkormánynak megfelelő választ sugalmazza.
  • Megrágalmazzák Hadházy Ákost és Szél Bernadettet, mert szerintünk az álkonzultációs ívek gyűjtésével veszélybe kerülnek az adataik. Pont ugyanazt a hülyeséget ismétlik, amit a Fidesz. Hazugság, a személyes adatokat tartalmazó rész semmilyen körülmények között nem marad a képviselőknél.
Komédia az, ahogyan ezt az egészet végigviszik. Fiatal csajszik fogyaszthatóvá akarják tenni a kiöregedett, pocakos politikusok marhaságait – fodrok közül, virágmintával. A tragédia viszont ott kezdődik, hogy mindezt mézzel öntik le és megvezetik az embereket.
A Fidesz alaposan kiképezte magát és táborát manipulációból. Attól még, hogy sokan tolják ugyanazt a baromságot, még nem lesz igaz. A hazugság akkor is hazugság marad, ha akár maga Orbán az, aki hazudik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!